Ситний кіш з куркою та овочами нашвидкуруч: дуже смачно приготувати на обід
Обід обов'язково має бути ситним та збалансованим. Тому дуже вдалою ідеєю приготуватиме киш, в якій є і м'ясо і овочі. Він дуже ситний та вистачить на всю родину.
Про те, як приготувати киш із куркою та овочами, розповіли на кулінарній сторінці poltavska_tsipochka у Instagram. Підстава виходить дуже хрустким.
Інгредієнти для основи:
- 280 г борошна
- 150 г олії
- 0,5 ч.л. рік
- 1 яйце2 ст.л. холодної води
Інгредієнти для начинки:
- 300-400 г курячого філе
- 1 болгарський перець
- 100 г кукурудзи
- 100 г стручкової квасолі
- 6 помідорів чері
- 150 г твердого сиру
- 300 мл вершків 30%
- 1 яйце
- сіль, орегано, часник
Спосіб приготування:
1. Для тіста змішати борошно з сіллю, додати|добавляти| холодну олію і перетерти в крихту. Влити яйце та воду, швидко замісити тісто. Загорнути в плівку і залишити в холодильнику за годину.
2. Куряче філе нарізати невеликими шматочками і обсмажити 4-5 хвилин, посолити, додати орегано, вичавити часник.
3. Болгарський перець нарізати смужками і обсмажити 3-4 хвилини, додати стручкову квасолю, обсмажити ще 1-2 хвилини. Всипати кукурудзу, посолити, посипати орегано.
4. Тісто розподілити формою (24 див), формуючи бортики. До курки з овочами додати яйце, вершки, 100 г сиру, перемішати та вилити на основу. Посипати сиром, що залишився, розкласти половинки помідорів.
5. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 40-45 хвилин. Розрізати, як охолоне.