Рецепт швидкого шоколадного печива на сковороді
Приготуй швидке печиво, яке не потрібно випікати у духовці. Для цього тобі знадобиться сковорода та кілька інгредієнтів, серед яких вівсянка, арахісова паста та какао. Важливий секрет: використовуй таймер. Незвичайні ласощі будуть готові за півгодини!
Ти, напевно, мріяла про десерт, який готується на кілька хвилин і вимагає довгого випікання. Перед тобою саме такий рецепт. Не потрібно готувати купу інгредієнтів, чаклувати з тестом та начинкою, а потім розбиратися з горою брудних мисок. Найсмачніше печиво з вівсяних пластівців, арахісової пасти та какао. Вийде дуже шоколадно лише за півгодини!
Запам'ятай основну фішку: відзнач час, як тільки гаряча суміш закипить.
складові
Цукор — 300 гр. Молоко — 120 мл. Вершкове масло — 120 гр. Какао — 4 ст.л. Арахісова паста з горішками — 120 гр. Вівсяні пластівці — 600 гр. Цукор ванільний — за смаком
Спосіб приготування
1.У сковороді змішай цукор, молоко, вершкове масло та какао-порошок. 2.Почекай, поки суміш закипить, і відміти рівно 1,5 хвилини. 3.Після цього перестав на стіл і додай арахісову пасту, вівсяні пластівці та ванільний цукор. Вийде тісто середньої густоти. 4.Візьми чайну ложку і викладай тісто на пекарський папір. 5.Залиш остигати. Готове печиво має бути твердим.
Для такого нескладного десерту є одне важливе правило: тримай при собі таймер та засікай час, як зазначено в рецепті. Тоді в тебе вийдуть ідеальні печенюшки.
Май на увазі, що якщо суміш з кроку № 3 перетримати, печиво вийде сухим і кришиться. Якщо ж навпаки дати менше часу, воно не зможе застигнути.
Корисні поради: бери вівсяні пластівці швидкого приготування та додай у тісто ванілін, якщо використовуєш його, на кінчику ножа.