У колонії на Хмельниччині працівники грали у футбол

З метою реалізації Стратегії реформування пенітенціарної системи України на період до 2026 року та покращення фізичної підготовки співробітників, загартованості, підтримання належного морально-психологічного клімату 08.05.2024 згідно наказу начальника державної установи «Райківецька виправна колонія (№ 78)» Хмельницької області було організовано та проведено змагання з футболу серед відділів установи.

У колонії на Хмельниччині працівники грали у футбол

«Не тільки робота, але й спорт. Належна фізична підготовка — обов’язкова умова професійного виконання службових обов’язків для працівників виправних закладів, а змагання з різних видів спорту є постійними та ефективними помічниками у цьому. Особливою популярністю у працівників Державної кримінально-виконавчої служби України традиційно користується футбол», — зазначає Райківецька виправна колонія.

Перед тим, як розпочати змагання, до учасників звернувся полковник внутрішньої служби Віктор Туркот. Начальник установи побажав їм спортивної вдачі та перемоги найсильнішим.

У колонії на Хмельниччині працівники грали у футбол

У змаганнях приймали участь чотири команди установи: збірна команда середнього та старшого начальницького складу, команда відділу соціально-виховної та психологічної роботи, команда молодших інспекторів відділу охорони та команда молодших інспекторів відділу нагляду і безпеки.

В наполегливій боротьбі перше почесне місце виборола збірна команда середнього та старшого начальницького складу установи, друге місце зайняла команда відділу соціально-виховної та психологічної роботи та відповідно третє місце посіла команда відділу нагляду і безпеки.