Погода на 2 вересня: на кілька градусів менше обіцяють на Хмельниччині

Пори те, що осінь вже за календарем вступила у свої права, прогноз погоди мешканців Хмельниччини не дуже тішить. Синоптики все ще обіцяють спекотні дні, однак термометри показуватимуть трохи менше градусів, ніж раніше, і це вже приносить полегшення. Що до опадів, то протягом наступної доби на території області обіцяють і дощі, і грози. Надзвичайний рівень пожежної небезпеки на території Хмельницької області все ще є актуальним.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у понеділок, 2 вересня, на Хмельниччині буде мінлива хмарність, місцями невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура по області вночі 13-18°, вдень 26-31°, у Хмельницькому вночі 15-17°, вдень 27-29°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмари закриють небо вже вранці та протримаються увесь день, і тільки ввечері почнуть повільно розсіюватися. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +28, ввечері +22.

До обіду у Кам’янці-Подільському протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +29, ввечері +25.

Попри похмурий досвітній час, у Шепетівці з самого ранку на небі не залишатиметься жодної хмарки, та до кінця дня погода буде ясною. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +27, ввечері +22.



Джерело: podillyanews.com