На Хмельниччині троє дітей стали свідками, як співмешканець ображав їх матір

На Кам’янеччині Хмельницької області слідчі оголосили підозру чоловікові, який вчиняв домашнє насильство стосовно співмешканки. 33-річний зловмисник систематично ображав потерпілу, ще й у присутності її малолітніх дітей. Після третього випадку домашнього насильства поліцейські порушили кримінальну справу й невдовзі кривдник постане перед судом.

«40-річна жителька Китайгородської тергромади неодноразово зверталась до поліції, що її співмешканець приходить додому у стані алкогольного сп’яніння та вчиняє домашнє насильство. Чоловік ображав жінку, нецензурно лаявся та погрожував фізичною розправою. Протиправні дії відбувались на очах трьох маленьких дітей потерпілої», — повідомляє Кам’янець-Подільське районне управління поліції.

Правоохоронці тричі складали стосовно чоловіка адміністративні протоколи, однак це мало лише тимчасовий результат. Через деякий час зловмисник знову брався за своє, тож слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 126–1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України та за процесуального керівництва прокуратури оголосили кривднику підозру. Невдовзі він постане перед судом.

Джерело: denzadnem.com.ua