Автобус з дітьми, які їхали до Болгарії на відпочинок, потрапив в аварію на Кам’янеччині

Джерело: ye.ua

Правоохоронці повідомляють про сімох травмованих дітей та одного дорослого.

На Кам’янеччині у селі Жванець сьогодні, 5 серпня, близько 17:45, сталася аварія, у якій травмувалися щонайменше 7 дітей та один дорослий. Як повідомляють в секторі комунікації Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області, в аварію потрапив автобус, який перевозив дітей.

«61-річний житель Чернівецької області перевозив дітей на відпочинок з міста Києва до Республіки Болгарія на відпочинок. Однак, не врахувавши дорожньої обстановки, водій з’їхав з дороги у селі Жванець, після чого зіткнувся зі стіною нежитлового приміщення», – інформують в поліції.

Додають, що на момент аварії у автобусі перебувала 31 дитина та дорослі, які супроводжували школярів.

«У результаті аварії травмувався 62-річний чоловік та семеро дітей віком від 8 до 15 років. Медики госпіталізували їх до лікарні», – кажуть в поліції.

Наразі за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Транспортний засіб помістили на штрафмайданчик, слідство триває.