Як працює цифровізація у громадах, перевірив заступник начальника Хмельницької ОВА

Заступник начальника ОВА Віталій Власюк та працівники управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації ОВА з робочою поїздкою відвідали Деражнянську, Летичівську, Меджибізьку та Старосинявську територіальні громади.

У фокусі уваги була цифровізація в різноманітних сферах: адміністративні та соціальні послуги, медицина, спорт, робота з ветеранами.

Під час робочого візиту Віталій Власюк відвідав центри надання адміністративних послуг зазначених громад, де обговорили проблемні питання, вирішення яких потребує сприяння облдержадміністрації, зокрема питання підготовки претендентів до проведення тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації. Проблема нестачі державних реєстраторів – одна з найактуальніших для громад.

Також Віталій Власюк зустрівся з волейболістками з Деражні, які невдовзі вирушають на Чемпіонат світу U19 з пляжного волейболу (жінки) до Китаю. Віталій, сам у минулому волейболіст, побажав дівчатам та тренерській команді успіхів та підкреслив, що країна пишається їх здобутками в часи війни, повідомили у пресслужбі Хмельницької ОВА.



Джерело: podillyanews.com