Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО)

  • Предстоятель ПЦУ приїхав, щоб навідати та помолитись у новоутвореній Кам’янець-Подільській єпархії.

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній сьогодні, 20 травня, з візитом прибув на Хмельниччину та відвідав новоутворену Кам’янець-Подільську єпархію.

Про це повідомляє сайт ПЦУ.

Як йдеться в дописі, при вʼїзді до Камʼянця-Подільського Митрополита зустрів архиєпископ Кам’янець-Подільський і Новоушицький Герман (Семанчук) та міський голова Камʼянця-Подільського Михайло Посітко.

У храмі Богоявлення Господнього Предстоятель ПЦУ спільно з духовенством єпархії помолились за український народ, за Україну та за перемогу над ворогом.

Богослужіння також відвідали захисники України, посадовці області та ректори вищих навчальних закладів.

«На жаль, сьогодні більшістю величних соборів Кам՚янеччини володіє УПЦ МП. Але ми бачимо, що кількість вірних нашої рідної Української Церкви все більше зростає, і люди не хочуть далі жити в облуді «русского міра». Тому вірю, що з часом та з Божою допомогою наш народ повернеться до рідного, очиститься від пут «русского міра» і московської пропаганди», – зазначив архиєпископ Кам’янець-Подільський і Новоушицький Герман.

Митрополит Епіфаній побажав молодій Кам’янець-Подільській єпархії ПЦУ Божої допомоги, сил, терпіння і наснаги для подальшої розбудови і розвитку.



Джерело