Печеня з квасолею та м’ясом: рецепт корисної страви
Квасоля з м'ясом виходить дуже поживною, ситною та смачною.
Така страва готується досить довго. Хоча найтриваліший процес – це вимочування та відварювання квасолі, але можна просто купити баночку консервованої квасолі в магазині.
складові
- свинина – 500 г
- квасоля – 1 склянка
- вода – 200 мл
- томатная паста – 1 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 2 шт.
- болгарський перець – 1 шт.
- помідор – 2 шт.
- часник – 2 зубчики
- солодка паприка – 1 ч. л.
- базилік – 1 ч.л. л.
- перець чилі – 0,5 ч. л.
- перець чорний мелений
- сіль
- рослинна олія
Приготування
Квасоля залийте водою на ніч. Злийте воду, промийте, залийте чистою водою і варіть протягом години до готовності. Воду злийте.
Наріжте цибулю півкільцями, перець – брусочками, помідор – шматочками.
М'ясо наріжте шматочками і обсмажте на олії до золотистого кольору. До м'яса додайте цибулю та обсмажте п'ять хвилин, потім болгарський перець, томатну пасту, помідори, дрібно нарізаний часник, паприку, базилік, перець чилі, перець мелений, сіль. Додайте квасолю, влийте воду. Все добре перемішайте. Накрийте кришкою і тушкуйте 20 хвилин|мінути| на середньому вогні.