Найпростіший пиріг: все по 12 ложок

Тісто для пирога готується дуже швидко. За бажанням до нього можна додати заморожені або свіжі ягоди – виходить надзвичайно ніжний, смачний і ароматний пиріг.  

  • Яйця – 3 шт.
  • Рослинна олія (рафінована) – 12 ст. л.
  • Молоко – 12 ст. л.
  • Сахар – 12 ст. л.
  • Мука – 12 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Сіль – щіпка

Змішайте яйця, олію, молоко, додайте цукор, сіль.

Яйця та молоко мають бути кімнатної температури.

Борошно змішайте з розпушувачем, додайте в отриману масу. Перемішайте – тісто має вийти середньої густоти. Змастіть форму для випікання вершковим маслом|мастилом| і присипте манкою. Залийте тісто, випікайте 40 хвилин при 180°С. Вимкніть і дайте пиріг постояти ще 10 хвилин у закритій духовці.