Найпростіший пиріг: все по 12 ложок
Тісто для пирога готується дуже швидко. За бажанням до нього можна додати заморожені або свіжі ягоди – виходить надзвичайно ніжний, смачний і ароматний пиріг.
- Яйця – 3 шт.
- Рослинна олія (рафінована) – 12 ст. л.
- Молоко – 12 ст. л.
- Сахар – 12 ст. л.
- Мука – 12 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сіль – щіпка
Змішайте яйця, олію, молоко, додайте цукор, сіль.
Яйця та молоко мають бути кімнатної температури.
Борошно змішайте з розпушувачем, додайте в отриману масу. Перемішайте – тісто має вийти середньої густоти. Змастіть форму для випікання вершковим маслом|мастилом| і присипте манкою. Залийте тісто, випікайте 40 хвилин при 180°С. Вимкніть і дайте пиріг постояти ще 10 хвилин у закритій духовці.