Млинні суші: рецепт простої закуски з рибою та сиром

Приготування таких суші займе набагато менше часу, ніж за оригінальним рецептом. 

Якщо любите суші, але бажання варити рис і поратися із закруткою рулетів у вас немає, найкраще рішення – млинці. Готуються вони набагато простіше, ніж оригінальна страва, і виходять дуже смачними. Як приготувати цю закуску, яка, до речі, цілком підійде для святкового столу.

Млинці

Інгредієнти:

Для млинців:

  • молоко – 0,5 літра;
  • рослинна олія – 3 ст. л;
  • борошно – 9 ст. л. без гірки;
  • яйце – 1 шт;
  • цукор — 0,5 ч.л. л.

Для начинки:

  • червона риба – 100 гр;
  • огірок – 1 шт;
  • сирний сир – 100 гр.

Спосіб приготування:

Всі інгредієнти для тіста добре перемішати, щоб не було грудочок, дати йому постояти хвилин 15-20, знову перемішати і посмажити тонкі млинці.

Червону рибу нарізати тонкими смужками. Огірок розрізати вздовж 6–8 частин. За бажання можна очистити його від шкірки.

На кожен млинець, що остигнув, смугою викласти сирний сир, рибу і огірок. Згорнути рулетом. Відправити в холодильник на годину, після чого розрізати готові млинці на кружечки і викласти на блюдо.