Млинні суші: рецепт простої закуски з рибою та сиром
Приготування таких суші займе набагато менше часу, ніж за оригінальним рецептом.
Якщо любите суші, але бажання варити рис і поратися із закруткою рулетів у вас немає, найкраще рішення – млинці. Готуються вони набагато простіше, ніж оригінальна страва, і виходять дуже смачними. Як приготувати цю закуску, яка, до речі, цілком підійде для святкового столу.
Млинці
Інгредієнти:
Для млинців:
- молоко – 0,5 літра;
- рослинна олія – 3 ст. л;
- борошно – 9 ст. л. без гірки;
- яйце – 1 шт;
- цукор — 0,5 ч.л. л.
Для начинки:
- червона риба – 100 гр;
- огірок – 1 шт;
- сирний сир – 100 гр.
Спосіб приготування:
Всі інгредієнти для тіста добре перемішати, щоб не було грудочок, дати йому постояти хвилин 15-20, знову перемішати і посмажити тонкі млинці.
Червону рибу нарізати тонкими смужками. Огірок розрізати вздовж 6–8 частин. За бажання можна очистити його від шкірки.
На кожен млинець, що остигнув, смугою викласти сирний сир, рибу і огірок. Згорнути рулетом. Відправити в холодильник на годину, після чого розрізати готові млинці на кружечки і викласти на блюдо.