Куряча печінка з тушкованими яблуками

Як приготувати курячу печінку? Протушкувати її із яблуками! Знадобиться трохи ароматних спецій та півсклянки білого сухого вина.

складові

  • Куряча печінка 600 г
  • Яблука 400 г
  • Олія вершкове 82% 40 г
  • Олія 20 г
  • Розмарин сушений 10 г
  • Чебрець, гілочка 10 г
  • Шавлія 10 г
  • Вино біле сухе 50 мл
  • Цукор 20 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком

Крок 1/4

Яблука почистіть і наріжте невеликими шматочками.

Крок 2/4

Нагрійте в сотейнику вершкове масло|мастило| і тушкуйте яблука, посипавши їх столовою ложкою цукру. Влийте біле вино та протушкуйте ще 10 хвилин. Посоліть і поперчіть.

Крок 3/4

Курину печінку вимийте, поріжте великими шматками, видаливши прожилки. Нагрійте в сковороді рослинну олію і 20 г вершкового масла і смажте печінку на сильному вогні по 2 хвилини з кожного боку. чебрець. Посолити, поперчити і готувати 1 хвилину. Змішайте яблука з печінкою та подавайте.