Божественний смак та море користі: рецепт ікри з гарбуза та моркви

складові

  • Гарбузи – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт
  • Морква – 2 шт
  • Олія – 100 мл
  • Сіль — ½ ч.л
  • Цукор — ½ ч.л
  • Перець чорний – 10 г
  • Майонез — 10 г
  • Часник – пару зубчиків
  • Вода — 300 мл

Рецепт ікри з гарбуза

  1. Перекрутіть гарбуз та моркву в м'ясорубці. Наріжте цибулю середніми шматочками і обсмажте на олії.
  2. Викладіть до цибулі подрібнені м'якоть гарбуза та моркву, ретельно перемішайте і тушкуйте приблизно 40 хвилин. Вогонь слід виставити середній рівень.
  3. Дайте ікри охолонути і подавайте із прикрасою із в'яленого томату. Смачного!

Джерело