Три знаки зодіаку, які не цінують секс: яких жінок не варто чекати у ліжку

Серед жіночих знаків зодіаку є ті, хто не надає великого значення сексу у своїх стосунках. Дехто може вважати секс частиною стосунків, але не основним аспектом. Інші часто шукають нових вражень і звичайний секс може швидко набриднути їй. Водночас бувають жінки, які віддають перевагу глибоким емоційним зв’язкам і не сприймає секс як щоденний обов’язок. Які знаки зодіаку ставляться до сексу дуже серйозно, читайте далі.

Читайте також: Ці знаки зодіаку дають другий шанс

Овен

Жінка-Овен відзначається своєю рішучістю, яка стосується і любовних стосунків, але секс для неї не є обов’язковим елементом. Їй може бути достатньо рідкісних інтимних моментів, і навіть вони можуть бути для неї надто частими. Вона шукає у стосунках глибші, духовні зв’язки, які фізичний аспект не завжди може забезпечити.

Любов вона розглядає як справжню тільки в контексті більш серйозних зобов’язань, таких як бажання мати дітей.

Близнюки

Жінка-Близнюки може здивувати своєю непередбачуваністю. Її прагнення до новизни призводить до швидкої скуки, навіть коли справа доходить до сексу. Якщо її партнер не здатен вносити різноманітність у відносини, вона може швидко втратити інтерес. Як і жінка-Овен, вона цінує глибоке розуміння та довіру в стосунках більше, ніж фізичний аспект.

Кохання стає для неї важливим, якщо вона бачить у партнері потенційного чоловіка для шлюбу.

Терези

Жінка-Терези приваблює чоловіків своєю чарівністю, але їхній інтерес часто минає, коли вони дізнаються її краще. Чоловіки можуть бути схильні до частих фізичних контактів, але жінка-Терези віддає перевагу більш глибоким емоційним зв’язкам. Її тіло не стане доступним просто так; вона потребує, щоб партнер був готовий до серйозніших відносин.

Вона може відмовляти в інтимних стосунках, поки не буде впевнена, що партнер дійсно гідний її довіри.

Риби

Жінка-Риби, з її емоційною чутливістю, не ставить секс в центр своєї уваги. Вона може зберігати цю сферу життя до шлюбу і віддає перевагу сексу в контексті єдиної, особливої особи. Для неї інтимність повинна бути романтичною, поступовою і ніжною, і вона не сприймає швидкі або поверхневі стосунки.

Її уявлення про кохання завжди буде зосереджено на більш серйозних відчуттях.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали три знаки зодіаку, які не можуть відмовитися від алкоголю.

Джерело: life-ukr.uaportal.com