Дунаївчанин віддав фейковій кредитній спілці 22 тисячі гривень

Джерело: ye.ua

Потерпілий «купився» на оголошення про позику на вигідних умовах, але натрапив на шахраїв, які виманили з нього чималу суму.

У дунаївчанина шахраї виманили понад 22 тисячі гривень. Як повідомляють в Кам’янець-Подільському райуправлінні поліції, потерпілий знайшов оголошення про надання позики на вигідних умовах, але натрапив на шахраїв, які виманили з нього чималу суму.

«32-річний житель Дунаєвеччини знайшов у соціальних мережах оголошення про надання швидкого кредиту. Чоловік перейшов за посиланням та вказав свій номер телефону. Після цього йому в месенджері написав нібито представник кредитної спілки й розповів, що для оформлення позики необхідно перерахувати кошти за завірення договору, відкриття кредитної історії, конвертування валюти тощо», – розповідають деталі афери в поліції.

Загалом за оформлення такого «кредиту» потерпілий перерахував шахраям понад 22 тисячі гривень. Коли ж аферист вкотре попросив кошти на чергову документацію, потерпілий зрозумів, що його дурять та звернувся до поліції.

Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини події та просять громадян не надсилати кошти незнайомцям.