На Хмельниччині водій намагався «замолити провину»

Аби поліцейські не складали протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, водій напідпитку запропонував правоохоронцям «хабар». Тепер порушнику доведеться нести як адміністративну, так і кримінальну відповідальність.

На автодорозі між селом Закриниччя та селищем Антоніни, що на Хмельниччині, поліцейські зупинили навантажувач Manitou під керуванням 57-річного місцевого жителя, у якого правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відмовився проходити перевірку, натомість почав пропонувати правоохоронцям «хабар».

«Патрульні попередили чоловіка, що за такі дії передбачається кримінальна відповідальність. Однак, порушник не дослухався до правоохоронців і поклав грошові кошти до службового автомобіля. Патрульні склали на 57-річного водія протокол за керування транспортним засобом у стані сп’яніння, а для документування надання неправомірної вигоди викликали слідчо-оперативну групу», — повідомляє Хмельницьке районне управління поліції.

Нещодавно слідчі відділення поліції № 4 (м. Красилів) оголосили чоловікові підозру за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Джерело: denzadnem.com.ua