У Хмельницькому водій протаранив дві автівки та зник з місця події

Днями патрульна поліція отримала повідомлення про ДТП, яка трапилась на провулку Шкільному, що в місті Хмельницькому.

Прибувшим на місце події патрульним двоє чоловіків повідомили, що невідомий водій, керуючи транспортним засобом, здійснив наїзд на автомобілі «Богдан» та «Газ» і зник з місця події.

«За допомогою камер відеоспостереження патрульні встановили номерні знаки автомобіля, а також розшукали водія. Під час спілкування із громадянином ми виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік повідомив нам, що вживав алкоголь після вчинення ДТП. Інспектори запропонували водієві пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,54 проміле, що майже у 13 разів перевищує допустиму норму», — повідомила патрульна поліція Хмельницької області.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали:

  • за ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю, алкоголю до проведення відповідного огляду) КУпАП;
  • два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП;
  • два протоколи за ст. 122–4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП;
  • за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

«Вкотре наголошуємо! Не нехтуйте правилами дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку! Бережіть себе та оточуючих! Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху!» — закликають патрульні.

Джерело: denzadnem.com.ua