На Хмельниччині кривдник, який вчиняв насильство на очах у доньки співмешканки, отримав покарання

34-річний кам’янчанин протягом року систематично вчиняв психологічне та фізичне насильство стосовно своєї співмешканки, ще й у присутності її малолітньої доньки. Поліцейські зафіксували всі випадки і довели цю справу до суду. Тепер зловмисник має відпрацювати 200 годин громадських робіт та пройти обов’язкову 3-місячну програму для кривдників.

«Потерпіла неодноразово зверталась до правоохоронців з повідомленням про психологічне та фізичне насильство з боку свого 34-річного співмешканця. Кривдник постійно лаявся та погрожував жінці. Деякі випадки насильства відбувались на очах малолітньої доньки потерпілої», — повідомила поліція Хмельницької області.

Поліцейські щоразу оформлювали на порушника адміністративні протоколи та вручали заборонні приписи на наближення до потерпілої. На деякий час він вгамовувався, але потім знову приходив і кривдив свою жертву.

«Після третього такого випадку слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 126–1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України», — додали в поліції.

Наразі суд завершив розгляд матеріалів та призначив чоловікові покарання у вигляді 200 годин громадських робіт, а також зобов’язав його пройти 3-місячну програму для кривдників. У разі, якщо чоловік не пройде цю програму, стосовно нього відкриють ще одне кримінальне провадження.

Джерело: denzadnem.com.ua