На Хмельниччині засудили двох наркоторговців

Джерело: ye.ua

Обом призначили реальні терміни ув’язнення.

 У Хмельницькому та на Кам’янеччині судили розглянули справи відносно двох людей, яких обвинувачували в продажі наркотиків.

Зокрема, за повідомлення Хмельницької обласної прокуратури, 21-річний чоловік замовляв особливо небезпечну психотропну речовину PVP через телеграм-канал, розфасовував та збував методом закладок. Затримали молодика, який приїхав у Кам’янець-Подільський з Дніпра, в січні цього року. Його визнали винним та позбавили волі до 6 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна, окрім житла.

У Хмельницькому ж судили 34-річну жінку, яку затримали 27 червня минулого року. Тоді в неї вилучили великий поштовий пакунок з речовиною білого кольору. А, як повідомили в секторі комунікацій обласного управління Нацполіції, експертиза показала, що це синтетичний наркотик мефедрон в особливо великих розмірах. «У ході розслідування з’ясувалось, що наркодилерка замовляла синтетичні наркотики через телеграм-канал та фасувала їх для подальшого продажу методом «закладок». Крім того, слідчі довели причетність фігурантки до вчинення крадіжки», – йдеться в повідомленні поліції.

Жінку визнали винної в крадіжці та торгівлі наркотика. Вирок суду – всім з половиною років ув’язнення з конфіскацією всього майна, окрім житла.