Майстер-класи та квести: де на Хмельниччині у липні діятиме безоплатний літній табір для дітей

У Хмельницькому організували літній табір для дітей віком від 6 до 9 років. Участь у ньому безоплатна, а у програмі — творчі майстер-класи, екскурсії, квести та розваги.

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний Гончаренко центр. Вони кажуть: основна мета табору — надати дітям можливість провести літо з користю та знайти спільноту однодумців.

«Разом з літом прийшло одвічне питання — чим зайняти дітей? Наша команда знайшла рішення: ми запустили безоплатний літній табір, аби відірвати дітей від телефону, допомогти їм у саморозвитку, відкрити для них щось нове та познайомити зі спільнотою однодумців. У нашій програмі — навчання, майстер-класи, квести, турніри, зустрічі та розваги. Все для того, аби діти провели цей час справді незабутньо», — діляться у Гончаренко центрі Хмельницький.

Програма табору на липень включає:

  • 7 липня, неділя, 18:00 — Піратський квест. Діти вирушать у пригоду, шукаючи скарби за допомогою карт та підказок.
  • 10 липня, середа, 15:30 — Експериментаріаум. Діти створюватимуть слайми саоїми руками.
  • 13 липня, субота, 16:30 — Академія супергероїв. Учасники створять справжніх супергероїв та пройдуть випробування для отримання звання супергероя.
  • 14 липня, неділя, 18:00 — Молекулярна кухня. Учасники дізнаються про основи молекулярної кухні та приготують незвичайні страви.
  • 17 липня, середа, 15:30 — Майстер-клас з миловаріння. Учасники створять власне мило, використовуючи натуральні інгредієнти та барвники.
  • 20 липня, субота, 16:30 — Шаховий турнір. На учасників чекає квіз, майстер-клас та міні-турнір з шахів.
  • 21 липня, неділя, 18:00 — Вечір Гаррі Поттера. Магічні заклинання, створення паличок та випробування, як у школі Гоґвортс.
  • 24 липня, середа, 15:30 — Майстер-клас із садівництва. Учасники посадять мікрогрін та дізнаються про його корисні властивості.
  • 27 липня, субота, 16:30 — Квест «Аліса в країні чудес». Квест за мотивами відомої казки з головоломками та загадками.
  • 28 липня, неділя, 18:00 — Фото-майстерня. Діти навчаться базовим навичкам фотографії разом з професійним фотографом.
  • 31 липня, середа, 15:30 — Експериментаріум. Майстер-клас із проведення наукових експериментів.

Долучитися до табору можуть діти віком від 6 до 9 років. Для участі достатньо зареєструватися дитину за цим посиланням. Табір проходитиме за адресою вул. Свободи 18/2, поверх 4, офіс 45 (Гончаренко центр Хмельницький).

Довідково

Гончаренко центр — найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту — надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Джерело: denzadnem.com.ua