На Хмельниччині чоловік, який взяв чуже, потрапив під приціл камери

У Старокостянтинові камери відеоспостереження допомогли поліцейським оперативно розкрити крадіжку велосипеда. Правопорушником виявився 50-річний місцевий житель. Поліцейські встановили його місцезнаходження. Велосипед вилучили. Зловмиснику ж оголосили підозру у вчиненні крадіжки.

«15 червня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку. 20-річний місцевий житель залишив велосипед у під’їзді багатоповерхівки, а пізніше виявив, що він зник. Працівники поліції поспілкувалися з потерпілим, переглянули камери відеоспостереження, встановили особу крадія і того ж дня затримали його. Зловмисником виявився 50-річний місцевий житель», — повідомляє Хмельницьке районне управління поліції.

Поліцейські встановили, що викрадений велосипед чоловік залишив у знайомого. Правоохоронці вилучили його. Згодом велосипед повернуть власнику.

Слідчі відділу поліції № 1 (м. Старокостянтинів) за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Джерело: denzadnem.com.ua