Skip to content
складові
- Гарбузи – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт
- Морква – 2 шт
- Олія – 100 мл
- Сіль — ½ ч.л
- Цукор — ½ ч.л
- Перець чорний – 10 г
- Майонез — 10 г
- Часник – пару зубчиків
- Вода — 300 мл
Рецепт ікри з гарбуза
- Перекрутіть гарбуз та моркву в м'ясорубці. Наріжте цибулю середніми шматочками і обсмажте на олії.
- Викладіть до цибулі подрібнені м'якоть гарбуза та моркву, ретельно перемішайте і тушкуйте приблизно 40 хвилин. Вогонь слід виставити середній рівень.
- Дайте ікри охолонути і подавайте із прикрасою із в'яленого томату. Смачного!
Джерело