Ціни та час в дорозі: за скільки можна доїхати з Хмельницького в міста області

  • Дізналися, за скільки часу та грошей можна доїхати з Хмельницького в міста області.
  • Підготували інфографіку.

На автовокзалах Хмельницького, як правило, завжди чимало людей. Деякі пасажири прямують не лише в сусідні села, а й міста області. Ізяслав, Кам’янець, Нетішин чи Старокостянтинів – доїхати можна будь-куди. Питання – за скільки часу та грошей. 

У Хмельницькій області є 13 міст, включаючи Хмельницький. Автобуси до них прямують з трьох локацій: автовокзалу №1, що на Вінницькому шосе, автостанції №2 на Шевченка та №3 на Староміській. 

Відстань між містами залежить від автобусного маршруту. Найдалі від Хмельницького розташований Нетішин. Орієнтовно за 141-179 кілометрів. Відповідно й доїхати туди коштує найдорожче. Ціна на квитки для відправлення 25 травня – від 239 гривень. Найближче за відстанню до Хмельницького – Красилів. Близько 40 кілометрів. Вартість на квитки на проїзд 25 травня – від 50 гривень. 

Дізналися, які ціни на поїздку в один бік та скільки треба провести в дорозі до міст Хмельниччини. Переглядайте все детальніше далі в інфографіці.

Нагадаємо: раніше журналіст vsim.ua проаналізував дані про структуру та зв’язки найбільших забудовників Хмельницького. Для аналізу були обрані 10 компаній, які мають найбільше об’єктів у місті, зареєстрованих на сайті dim.ria.com. Фактично в переліку виявилися забудовники, які мають шість та більше об’єктів, включаючи і здані, і в процесі будівництва. Загалом це 96 об’єктів. Більше про все це дізнавайтеся в окремому матеріалі.



Джерело