На Хмельниччині понад 20 підприємців отримали по чверть мільйона гривень

На Хмельниччині понад 20 підприємців отримали по чверть мільйона гривень

Нещодавно у Хмельницькому вручили сертифікати на отримання гранту 21 підприємцю області у розмірі 250 тисяч гривень кожному.

Начальник обласної військової адміністрації разом з директором Хмельницького обласного центру зайнятості Віталієм Бандирським особисто передали сертифікати для краян на створення або розширення власної справи.

«Ми живемо і працюємо в складних умовах війни. В нашій країні склалася непроста економічна ситуація, і тому серед пріоритетів Уряду є допомога бізнесу для його сталого функціонування та розвитку попри обмеження воєнного стану», — зазначив Сергій Тюрін.

На Хмельниччині понад 20 підприємців отримали по чверть мільйона гривеньНа Хмельниччині понад 20 підприємців отримали по чверть мільйона гривень

Підприємці планують використовувати кошти на створення або розширення бізнесу за різними напрямами економічної діяльності, у тому числі переробна промисловість, торгівля, медичні послуги, ветеринарна практика, індустрія краси тощо.

«Вдячний підприємцям за активну життєву і громадянську позицію, за те, що залишились в Україні, працюють і розвиваються, формують економічний тил», — додав очільник ОВА.

Важливо зазначити, що програма мікрогрантів є частиною урядової програми «єРобота», яка покликана стимулювати розвиток малого та середнього бізнесу в Україні. Завдяки цій програмі вже тисячі українців отримали можливість розпочати власну справу або розширити свій існуючий бізнес.

Джерело