Де контролюють швидкість на Хмельниччині. Карта «TruCam» та «Каскад»

  • У місті діють три камери «Каскад».

  • Також на чотирьох вулицях використовують «TruCAM».

  • Дізнавайтеся, де саме.

Хмельницькі патрульні вже понад п’ять років використовують прилади «TruCam», аби ловити водіїв, які порушують обмеження швидкості. Фіксація порушення відбувається автоматично, після чого водія зупиняють та виписують штраф. «TruCam» є переносними, їх застосовують на різних ділянках доріг Хмельницького та області.

Також понад два роки у Хмельницькому встановлені камери «Каскад» для автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Несумлінних водіїв не зупиняють, але згодом їм поштою надсилають повідомлення про штраф.

Після початку використання «TruCam» кількість зон їхнього використання збільшувалася. Спочатку це були тільки дороги поза Хмельницьким, згодом додалися і вулиці міста. Останнє розширення було у лютому цього року, коли «TruCam» почали використовувати на Львівському шосе.

Нині хмельницькі патрульні використовують «TruCam» на таких ділянках:

Патрульні з «TruCam» можуть траплятися водіям у будь-якому місці на перелічених ділянках. Ці зони позначені знаком 5.76 «Автоматична відеофіксація порушень Правил дорожнього руху».

Камери «Каскад» нині працюють у таких місцях:

Місця встановлення цих приладів теж позначені знаком 5.76.

Розташування ділянок контролю приладами «TruCam» (червоні лінії) та камерами «Каскад» (блакитні маркери) переглядайте на карті.

Читайте також: