Соковиті котлети з сиром: як приготувати смачну страву

М'ясні котлети із сиром – дуже популярна страва. Їхнє приготування займе трохи часу, а завдяки сиру у них буде неповторний смак і аромат.

Ніжні курячі котлети

  • Філе куряче – 400 г
  • Сир вершковий (або жирний сир) – 150 г
  • Сіль, перець чорний мелений – за смаком
  • Паприка солодка – 1 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 4 ст. л.
  • Куркума – 0,5 ч.л. л.
  • Олія вершкове – 30 г (+ для обсмажування)
  • Зелень – 1 ст. л.
  • Рослинна олія для обсмажування

Філе прокрутити через м'ясорубку, додати|добавляти| вершковий сир, сіль|соль| і перець. Добре перемішати і вибити фарш об стіл мокрими руками.

Розм'якшене вершкове масло|мастило| змішати із|із| зеленню. Викласти його на плівку у вигляді брусочків та прибрати у морозилку на 15 хвилин. 

З фаршу сформувати котлету, у середині якої покласти шматочок олії з морозилки.

Для паніровки з'єднати паприку, куркуму та панірувальні сухарі, добре все перемішати. Прокачати котлети паніровкою і залишити на 10 хвилин. Після того ще раз прокачати по паніровці.

Обсмажувати котлети в суміші рослинного та вершкового масел з усіх боків. Потім довести до готовності в розігрітій до 200 ° С духовці протягом 10 хвилин, або в мікрохвильовій печі на пару хвилин.